WITAM wszystkich zgromadzonych PARAFIAN. Postanowiłem dzisiaj przerwać milczenie i pokazać, jak trujące energie są w organizacji Świadków Jehowy. Jak wiadomo założyciel Świadków Jehowy był masonem, zatem nie obcy mu był okultyzm, który wykorzystywał do manipulacji innymi i samolubnych celów.
Od dziecka chodząc na zebrania czułem tam energie strachu. Nie wiem jak inni, ale nosząc garnitur, krawat, koszulę często czułem dyskomfort i swędziała mnie skóra. Uważam, że jest to powiązane z energią tej okultystycznej organizacji. Nosząc garnitur służbowy do pracy czuję się normalnie.
Postanowiłem sobie pytanie: Czy te energie zakłamania, obłudy, manipulacji, intryg i duchowego zniewolenia mogą mieć destrukcyjny wpływ na nasze zdrowie fizyczne?
W tym celu postanowiłem wykonać EKSPERYMENT. Jak twierdzą chrześcijanie i okultyści, przedmioty mogą przesiąkać duchową energią.
Kupiłem dwa kwiaty - chryzantemy. Pierwszy kwiatek będę podlewał wodą z kranu, a drugi wodą pobłogosławioną przez Świadków Jehowy tzn. przy wodzie będę przez jakiś czas puszczał najnowszy broadcasting i pieśni królestwa. Wodą przesiąknięta energią Świadków Jehowy będę podlewał drugi kwiatek. Na potrzeby eksperymentu taką wodę nazwiemy wodą święconą.
Eksperyment planuje przeprowadzić przez 9 dni. Zobaczymy, jaki będzie wynik.
Na razie kwiaty wyglądają tak: