Kontynuując inny wątek, który wyleciał w niebyt.....
Gedeon, ponownie dziękuję Ci za inicjatywę założenia tego forum. Ponownie dziękuję również innym moderatorom, którzy poświęcają dużo swojego cennego czasu, aby ogarniać ten chaos. Wciąż rosnąca liczba osób zarejestrowanych świadczy o tym, że jest to dobre miejsce, aby się w pełni przebudzić i uzyskać wsparcie.
Mi osobiście forum bardzo pomogło, jestem aktywnym użytkownikiem ponad dwa lata i nie mam poczucia, że "schodzę na psy". Radzę sobie w życiu całkiem dobrze, jestem osobą spełnioną i szczęśliwą zarówno w kwestiach rodzinnych, jaki i zawodowych.
Poznałam tu wiele wartościowych i inteligentnych osób, które w pewnych tematach czują i myślą podobnie jak ja. To jest ogromna wartość w momencie oficjalnego odejścia z orga, ponieważ ludzie ze świata nie są w stanie wejść w nasze buty i zrozumieć przez co przechodzimy.
Osoby, które uważały, że to miejsce nie jest na ich poziomie, po prostu usunęły konto lub się nie udzielają.
Nie uważam również, że "forum się kompromituje".
Ale ci, którzy tak czują zawsze mogą uruchomić alternatywne LEPSZE i DOSKONALSZE forum, zamiast skupiać się na rozwalaniu obecnego poprzez bycie atencjuszami.