Dziesięć milionów kliknięć na forum, struga stała się rwącą rzeką!
Idąc za przykładem Ciała Kierowniczego SJ, które używa Biblii do poparcia każdego przedsięwzięcia, My też to zrobimy.
Proroctwo Izajasza roz. 60:22
Z bardzo małego stanie się tysiącem,
z najnieznaczniejszego - narodem potężnym.
Ja, Pan, zdziałam to szybko
w swoim czasie.
Gdy w 2014 roku wraz z Jackiem Zahorskim rozważaliśmy założenie forum, długo dyskutowaliśmy nad jego płaszczyzną. Dzisiaj widzimy że kierunek był słuszny, odwiedziły nas miliony.
Należy pamiętać, że każde kliknięcie może wyzwolić potężne reakcję. Emocję które tu przekazujecie mogą zrozumieć tylko Ci co przez takie emocję przeszli.
Dlatego utrzymamy to forum, jako platformę pomocową w stanie niezmienionym.
Na forum są podawane sprawdzone informację i szybciej niż docierają do poszczególnych zborów.
Dzieję się tak, że mamy wiele ofiarnych osób, którzy te listy przekazują, za to bardzo wszystkim dziękuje.
Dzięki Roszadzie, Włodkowi Bednarskiemu mamy pełna analizę archiwalną i bieżącą, za co mu dziękuje.
Dzięki Gorszycielowi i greka staję się łatwiejsza.
Dziękuję też M i Nemo, administratorom forum oraz wszystkim moderatorom, to ciężka i odpowiedzialna praca.
Dziękuje też wszystkim piszącym na tym forum i dzielenie się swoimi emocjami, wiedzą i wsparciem.
Udało mi się wykupić cztery domeny o nazwie "swiadkowiejehowywpolsce" z odpowiednim rozszerzeniem, dlatego każdy może do nas trafić bez problemu.
Jak TY trafiłeś na forum? Opisz to w kilku zdaniach!