świetny materiał Panie Stanisławie. Oglądałem Pana filmy nim się tu zarejestrowałem, od podstawy. To co jest ty filmowe- w podobny sposób przeżyłem na własnej skórze. I przegrałem...rozłożono mnie dosłownie na łopatki.
To co pan ukazuje, to REAL LIVE. I jest nas coraz więcej, nie wszyscy o tym mówią, podają dalej, dzielą się tymi doświadczeniami.
Szacunek do Pana, i ludzi którzy to rozgłaszają. Ktoś kto takiej krzywdy nie zaznał, nie ogarnie nawet cząstkę tej obłudy która nas otacza.
A jeśli zostanie już w to uwikłany, to już wejście w inny świat. I jak się nie uważa to można albo trafić za kraty/do psychiatry/albo targnąć się na swoje życie.
Trzeba sobie w pewnym Momencie zdać sprawę na jakim z tych etapów się stoi. Podam prosty przykład na podstawie innego takiego losu:
https://www.youtube.com/user/ewakrasuska11ciężki i obszerny materiał. Kobieta wywodzi się z BADACZY PISMA ŚWIĘTEGO. Szczególnie proponuję obejrzeć, jeżeli ktoś się tym interesuje- Materiał gdzie babka nagrywa własną rozmowę z mężem i publikuje to tu na swoim kanale.............
Psychika zrujnowana do końca. jak sie w pewnym momencie na naciśnie na hamulec... to już po ptokach.
Pozdrawiam serdecznie