i cała jego nauka w TSKK poszła w piz... Ocena za gesty,mimikę,ekspresję,modulowanie głosu oceniam na mierną! Powinien grać w drugiej części ''Ja Robot''.Z tym,że z jakąś fabryczną wadą.Program nie nadążał przyswajać język odstępców i tylko w kółko ''proszę opuścić teren,proszę opuścić teren,proszę opuścić teren''. Gładziutki jak KEN.Sposób bycia i zachowania jak tych w spodniach rurkach.
(Podkreślone moje)
Oj nie stosują się braciszkowie do wytycznych Warwick, nie stosują. Całkiem niedawno był w strażnicy nawet obrazkowy przekaz co do spodni rurek, zapomniałem, to były wytyczne dla OWIEC,
arystokracji to nie dotyczy!
Świetna robota, brawo, o tym należy mówić szeroko i głośno, ta tak zwana organizacja boża to pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze, rozbijanie rodzin, ostracyzm. I wiele świństwa (nie dbam o poprawność polityczną, złodziej jest złodziejem,
nie zaś, przywłaszczającym sobie mienie,
bo ładniej brzmi)) włącznie z ukrywaniem pedofilii na szpicy i kłamstwami Geoffreya Jacksona przed komisją w Australii.
Tak dalej, bardzo pomagacie wielu osobom będącym jeszcze w matni korporacji biznesowej, wielkie dzięki i szacun.
Pozdrawiam