A ilu zielonoświątkowców zostało w Polsce skazanych prawomocnym wyrokiem za pedofilię ? Przeciwko ilu prawosławnym w Polsce toczą się postępowania w sprawach o pedofilię ? Dobrze wiesz, że zwykły szary człowiek nie ma dostępu do takich statystyk i tym samym znowu próbujesz odwrócić uwagę od problemu albo go zmarginalizować.
W Polsce nie posiadamy takich danych, ale posiadamy szczegółowe dane z Australii - 1800 przypadków pedofilii dokonanych przez 1006 osób (z czego 514 zostało zgłoszonych przez komisję w Australii na policję, a 161 zostało skazanych prawomocnym wyrokiem do roku 2015). Na liczącą 69 tysięcy osób społeczność to bardzo wysoka liczba, dużo wyższa niż przeciętna w społeczeństwie.
Jak to nie posiadacie danych ? Gedeon pisze, że pomaga ofiarom pedofilów w Polsce . To ile on zna takich przypadków i ilu świadków dopuściło się tego ?
Rozumiem że idziecie tokiem myślenia, ze skoro w Australii było wśród świadków 160 pedofilów to automatycznie i w Polsce też jest ich dużo ?
Ja też mogę rzucić hasło, że każdy ksiądz to pedofil, co prawda nie mam na to dowodów ale wszyscy wokół tak mówią
Ale i tak najlepsze jest to , że jak zwykle widzicie pedofilię tylko u świadków, kiedy pójdziecie pod kościoły walczyć o gwałcone dzieci ? Czy może tam im wolno bo też walczą ze świadkami i z Jehową ?