MAV!!! Bardzo dobra akcja i całkowicie ją popieram
Chociaż sam nie będę na tym zgromadzeniu, no może w niedziele (moja żona będzie na wszystkich dniach) to będę wspierał was duchowo
A poza tym nie mogę się wychylać bo mnie wykluczą
Chodzi o to aby zestawić opinii publicznej dwa światy - ten wykreowany przez ŚJ piękny i pełen miłości świat z tym co się dzieje za drzwiami w 'kuchni'. Niech telewizja będzie miała prawdziwy obraz WTS a nie tylko mowa o chrzcie i jacy oni mili i uśmiechnięci na twarzy podczas tego kongresu. I ja jestem w 100% za takimi akcjami.
Co mogę poradzić to: od strony ul. Łazienkowskiej są dwie bramy (jedna bliżej ul. czerniakowskiej o ta druga jest trochę dalej) Najlepiej jakby był protest na tych dwóch bramach i najlepiej juz od godziny 7:30 albo i wcześniej bo o 8:00 wpuszczają na stadion. Duża grupka ludzi zawsze przed 8:00 czeka pod bramą a tak będą musieli słuchać 'odstępczuchów'
Jeśli nie uda się na dwie bramy to proponowałbym przed bramą bliżej ul. czerniakowskiej bo wydaje mi się, ze więcej tedy ludzi wchodzi a poza tym blisko jest własnie ulica czerniakowska a ona jest mocno ruchliwa i osoby postronne z ulicy mogą zauważyć tez ten protest.
Jest też brama od strony parku od Kanału Piaseczyśkiego ale tam w ogóle mało osób wchodzi.
MAV, jak będzisze miał pytania to pisz tutaj albo na priv. Myślę, że mogę jakoś poradzić pod względem organizacyjnym no bo przecież lata byłem tam parkingowym
Poza tym co roku na tym zgromadzeniu jakieś ruchy religijne mają swoje jakieś ala happeningi
o tym, że trzeba się nawrócić na Jezusa itp.
To też trzeba wziąć pod uwagę bo może się okazać, że w ogóle miejsca nie będzie na chodniku albo wspólnie jeden drugiego będzie przekrzykiwał