Wg mnie Lett wygląda na chorego. Wyszczuplał, jest sporo chudszy. Czy też to dostrzegacie?
Pierwszych dwóch prezesów Towarzystwa Strażnica zmarło na raka okrężnicy. Czy Stefan też popija
Jak ładnie pamiętają o młodych. Jak bardzo ich kochają i potrzebują. Sama miłość bije od Stefka.
Szkoda że nie pamiętają jak niedawno ich łajali młodych, że rodzice muszą wyrzucić z domu swoje dzieci za to że myślą.
Puenta: jesteście wartościowi dopóki nam służycie.
A ci wyglądają już na zahipnotyzowanych - ZOMBI
Jaka wspaniała młodzież. Jacy czyści i nieskazitelni. Pewnie nienaganni i tacy kochani.
Ciekawe jak będą wyglądać jak dowiedzą się jak jest naprawdę Na razie widać tylko, że CK wszelkimi sposobami udaje się zablokować dojście do prawdziwej prawdy.
Najlepsze było: "Czemu nie poszukasz kogoś kto służy Jehowie? Zawrzesz przyjaźnie na całe życie"
Kiedy byłem jeszcze w org. już wydawało się mi że otaczają mnie ludzie na usługach WTS - tacy prawdziwi przyjaciele - cały czas kontrolują cie żebyś sobie nie zrobił krzywdy, żebyś za dużo czegoś nie powiedział. I zawsze z góry wiedzieli co w moim życiu jest dobre a co złe.
Kiedy było źle mówili: "czekaj na Jehowę. Bóg nie da z siebie drwić. Sprawiedliwość zatryumfuje".
A jak wyszedłem z tego szamba to całą tę przyjaźń szlag trafił