Nie dam lubika, bo wskazałbym tym że lubię wiadomości które przedstawiłeś. Ale niestety, zgadzam się z tym co napisałeś. Jest to zabójstwo emocjonalne. Wielokrotnie bardziej okrutne niż zabójstwo literalne. A i co do zabójstwa literalnego, czy wręcz namawiania do samobójstwa, kiedy to samozwańczy komitet do łączności ze szpitalami, w którego skład wchodzą wielokrotnie osoby bez jakiegokolwiek wykształcenia medycznego, namawia do samobójstwa, albo wręcz nakazuje samobójstwo. Te praktyki powodują u mnie odruchy wymiotne. Jak można tak zmanipulować osobę, że sama pozbawi się życia. Rodzice którzy zakazują podani krwi swojemu dziecku, powinni być natychmiast z urzędu pozbawiani praw rodzicielskich. A tzw samozwańczy KŁS złożony z hydraulika, mechanika i murarza, nie powinien mieć wstępu na teren szpitala. Po tym przykładzie napisze z całą odpowiedzialnością za moje słowa. ŚJ zabijają, zabijają bez mrugnięcia okiem. Zabijają w imię swojego niebieskiego kwadratowego boga. To jest po prostu chore.
Mnie zawsze zastanawia, jak np można wpoić dzieciom aby szły do wojska i zabijały karabinem inne dzieci na wojnach. Do tego z błogosławieństwem tzw chrześcijańskich kapelanów !Nakaz powstrzymywania pochodzi od Jehowy. Zakaz zabijania też pochodzi od Jehowy ale tzw "chrześcijaństwo" mocno walczy z Jehową
Mnie zawsze zastanawia, jak np można wpoić dzieciom aby kiedy jest im niezbędne podanie krwi, krzyczały, płakały, wyrywały aparaturę, popełniając w ten sposób samobójstwo. DO tego z błogosławieństwem dojrzałych starszych ŚJ z Komitetu Łączności ze Szpitalami.Zakaz popełniania samobójstwa pochodzi od Jehowy, ale tzw. Jego świadkowie mocno walczą z Jehową
Bóg okazuje nam swoje miłosierdzie, litość, cierpliwość oraz łaskę w cokolwiek tajemniczy sposób. Oto lista osób, które Bóg Jahwe w swej nieskończonej dobroci i miłosierdziu zamordował lub w ich zabiciu współdziałał:
Miłosierdzie naszego Pana jest nieskończone. Gdybym pominął jakieś łaskawe i litościwe zabójstwa Pana Boga Naszego, proszę o informację. Gdybym przypisywał Panu nadmiar bogactwa łaski i przebaczania niegodziwości, także proszę o informację.
Uprawiasz demagogię. Podaj ile osób oddało życie dla Jehowy poprzez odmowę przyjęcia transfuzji a ile osób ginie rocznie w wojnach z rak "chrześcijańskich" żołnierzy walczących dla polityków.
Rodzice którzy zakazują podani krwi swojemu dziecku, powinni być natychmiast z urzędu pozbawiani praw rodzicielskich.
Nowa książka Jezus -droga, prawda i życie (2017) podaje:*** jy rozdz. 35 s. 87 ak. 5 Słynne Kazanie na Górze ***Ale jeśli ktoś cię uderzy w prawy policzek, nadstaw mu też drugi” (Mateusza 5:39). Nie twierdzi tutaj, że w razie napaści nie wolno bronić siebie ani swojej rodziny.
Odstępców mogą.