KaiserSoze ..., ponieważ, jakby, zostałam wywołana pod tablicę do odpowiedzi, to coś Ci powiem Kaiser.
Wcale nie powiedziałam, że ja w to wierzę, pytanie zadałam całkiem hipotetycznie
A chyba potrafisz odróżnić hipotezę od faktów? Jak myślę?
I wcale nie jestem ani niedouczona, ani ignorancka, jak to tu próbujesz wykazać.
Ty, natomiast, zabierając głos w taki sposób, jak zabrałeś, poniżasz mnie i innych z tego wątku, swoimi niewybrednymi epitetami ...
Właściwie w ten sposób pokazałeś, kim tam w środku jesteś ... nie będę cytować tego, co sam o sobie powiedziałeś ...
Trudno mi się zniżać do takiego poziomu dyskusji, jaki Ty tu sobą prezentujesz.
Jest tysiące innych wątków na tym forum, wcale nie musiałeś się tu włączać do tej dyskusji, w dodatku w taki drapieżny sposób.
Miałam Cię za inteligentnego gościa, ale Twoja forma w jakiej to zrobiłeś, przerosła treść, na Twoją niekorzyść.
Estero.
Miałam podobnie tutaj na Forum, zabrałam głos w wątku o teoriach spiskowych, pisząc tylko jedno zdanie.
Mianowicie, "że New World Order to wypisz, wymaluj, coś jak Nowy Porządek Świata świadków J."
I tylko o to mi chodziło, o znaczenie tych słów.
Zostałam zaszufladkowana przez Matusa do ex śJ, który tapla się w teoriach spiskowych wierząc w co popadnie, bo jak już odeszłam od śJ, to już straciłam rozum, bo jestem łatwa do manipulowania.
Wiele osób na Forum pisze o sobie, że jak już raz zostali zmanipulowani, wykorzystani w WTSie, to są ostrożni i ja do nich również się zaliczam.
Nie pisałam, że w to, czy tamto wierzę.
Pogadać, pogdybać, pomyśleć, poszukać info, zestawić za i przeciw, to jak dla mnie zwyczajna rzecz.
Między innymi brak dystansu, drwiny stwarzają nieprzyjemne sytuacje.
Cytat Matus:
"oraz widoczne są skutki obrzydzania nauki."
Tak Matus, poniżaj ludzi, i poczuj się "lepszym".
Dziękuje za uwagę. Dobranoc.