0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Roszada w 20 Kwiecień, 2015, 22:38Autora wątku nie znam i nie podoba mi się wstawianie samych filmów.Raz że nie mam głośników, a dwa, że na forum nie przychodzę oglądać filmy tylko czytać i pisać, czy wklejać. Jest wiele tematów na forum na których możesz poczytać i popisać a ten jest stworzony głównie do wklejenia własnie takich odnośników do filmów. Pozdrawiam Paweł B
Autora wątku nie znam i nie podoba mi się wstawianie samych filmów.Raz że nie mam głośników, a dwa, że na forum nie przychodzę oglądać filmy tylko czytać i pisać, czy wklejać.
Nie wiem co Liberal napisał bo nie zdążyłem przeczytać.Ale jeśli merytorycznie to szkoda, że znikło.Jeśli zaś używał ostrych słów, to między innymi dlatego uciekłem z tamtego forum, bo miałem już dość tam czytać przekleństw różnych osób.Sam ich nie używam, choć też bywam sarkastyczny.Nie chciałbym aby na tym forum zawitały h..., k... itp.Autora wątku nie znam i nie podoba mi się wstawianie samych filmów.Raz że nie mam głośników, a dwa, że na forum nie przychodzę oglądać filmy tylko czytać i pisać, czy wklejać.
- "Świadkowie Jehowy nie są chrześcijanami" ......- autor na podstawie dokumentu prawnego uzasadnia, że ponieważ nie ma w nim odniesień do chrześcijaństwa, to jest to równoznaczne z tym, że ŚJ nie są chrześcijanami......
Roszado merytoryka została, zostało usunięte to co było niewłaściwe i delikatnie mówiąc niegrzeczne.
Cytat: Mario w 13 Lipiec, 1974, 15:04I taka krytyka jest ok!Krytyka czego? Mnie? Mojej skasowanej wypowiedzi?Nie użyłem żadnego wulgarnego słowa, nie naubliżałem nikomu, nie przekroczyłem zasad Regulaminu.Wypunktowałem błędy, kłamstwa i manipulacje autora "reportażu", co nie spodobało się Administracji tego Forum.Jeżeli ktoś bredzi to bredzi i żadne kolesiostwo w usuwaniu postów tego nie zmieni.
I taka krytyka jest ok!
Naubliżałeś!
Nie.Nie będzie kabaretu.Wy wiecie w czym przegięliście, a ja dziękuję za tą pseudo-wolność, do której zachęcałaś mnie, pani administratorko, tak:"Marek, serdecznie CIę zapraszam, bo dla mnie byłeś jesteś i choćby nie wiem co będziesz zajebistym człowiekiem, nigdy CIę nie ograniczę W niczym, najwyżej jakąś k****ę wymażę." Życie weryfikuje deklaracje, a Regulamin zabija wrażliwość
Pewnie, że zapraszano. Na 'uczty' się zaprasza. Mnie też zaproszono. Inni przybyli bez zaproszenia.
Cytat: Roszada w 21 Kwiecień, 2015, 08:51Pewnie, że zapraszano. Na 'uczty' się zaprasza. Mnie też zaproszono. Inni przybyli bez zaproszenia. Jako Janosik wybieram zbujowanie i wolność.