Po co pojawiły się dinozaury na ziemi???
Odpowiedź udzielił ŚJ w grupie u Sobocińskiego.
Aurelio Loco ''No to juz jest dzielo czlowieka...ale dinozaury to poprostu wielkie gady...moja teoria jest taka ze byly one na poczatku aby wyrownac ziemie...na poczatku
ziemia byla nierowna pelna ognia i lawy a one ja wydeptaly...zrobili swoja robote i dali miejsce czlowiekowi i naszemu swiatu...''
Aurelio Loco ''Nie mogly istniec wielkie dinozaury razem z ludzmi w samym czasie...wielkie dinozaury by sie udusily w klimacie ludzkim...potrzebowali o wiele wiecej tlenu z czym sie wiaze wieksze rosliny i inny klimat...a znowu w ich klimacie ludzkosc tez by wymarla''
Sławomir Sobociński Aurelio Loco: „dowody sa ze dinozaury zyly wiec kto inny niz Jehowa mial je stworzyc...”
''Bóg nie stworzył owieczki Dolly, a jednak istniała. Skoro ziemia przed potopem pełna była przemocy i bezprawia, wręcz żyły na niej „mutanty” (nefilim), czy nie można podejrzewać, że i dinozaury, bardzo nienaturalne, olbrzymie stwory, nie miały podobnego pochodzenia?''
Teraz już wiem,że dinozaury były na ziemi w celu jej wydeptania przed pojawieniem się człowieka