Rano pijąc z wolna kawę dostrzegłem że w tym wątku wczoraj minął rok (365dni) od ostatniego wpisu
Klikam i nawet pojawił się komunikat
Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
Jeżeli nie masz pewności, że chcesz tu odpowiedzieć, rozważ rozpoczęcie nowego wątku.Mam pewność że chcę tu odpowiedzieć:
Czy 22.09.2017 roku rozważamy udanie się do kancelarii Prezydenta?Proponuję taki oto scenariusz: Delegacja w składzie Stanisław+.... przed manifestacją jedzie do Kancelarii Prezydenta samochodem osobowym z asystą lawety. Następne przystanki to TVP,TVN,WYBORCZA z oficjalną informacją że złożono w Kancelarii prezydenta pismo-prośbę o przyśpieszenie prac oraz informację o manifestacji.
Cały dzień od rana może być bardzo pracujący i owocny. Czyż to wielki wysiłek aby poszczególne stacje czy redakcje pojechały za delegacją dalej?
Ludzka i dziennikarska ciekawość powinna być na tyle silna. Dopiero na deser manifestacja być może w towarzystwie dziennikarzy. Chociażby z ukrycia będzie sukcesem.
W dniu manifestacji oczywiści powinna udać się kampania informacyjna za pomocą ulotek w miejscach ,,przystanków".