Chyba sobie chłopina nagrabił.
Nagrabił czy też nie nagrabił tego nie wiem ale to że jego profil jest a na liście go nie ma to wiem. A to troszkę nie halo
Tak już działa ten skrypt na którym jest postawione nasze forum, że jak ktoś ma bana, to znika z listy użytkowników. A Sabekk dostał bana za całokształt zachowania w ciągu ostatnich dni.
Czy na pewno było to konieczne? No z kim ja teraz sobie porozmawiam?
Niestety było. To dopiero trzeci ban w historii tego forum, nie rozdajemy ich na prawo i lewo, ale jak ktoś sobie na to zasłuży. A partnera do rozmowy znajdziesz w końcu, nie przejmuj się
Tylko jest mały zgrzyt jak można dać coś czego nie ma w regulaminie. Z ciekawości dzisiaj przeczytałem regulamin i tam nie ma nic na temat bana. Co więcej widzę że regulamin ten jest zupełnie inny od tego jaki pamiętam przy mojej rejestracji.
Regulamin forum swiadkowiejehowywpolsce.orgPoprzez rejestrację na tym forum wyrażasz zgodę, że nie będziesz wysyłał/a żadnych treści,..............itd.
On te wklejki we wklejkach robił i ja nie rozumiałem o co w nich chodzi.
Nie tylko Ty
Swoja obecnością tu w tym miejscu akceptujesz regulamin, nie chcesz go akceptować, zawszę możesz opuścić to miejsce, to tylko jest Twoja decyzja.Tu masz odpowiedź:To forum nie jest restrykcyjne ale czasami takie decyzję administrator musi podjąć.Decyzja jest ostateczna i proszę więcej o tej sprawie już nie pisać.
Regulamin forum swiadkowiejehowywpolsce.orgKtokolwiek uważa, że wiadomość jest niezgodna z regulaminem jest proszony o natychmiastowe powiadomienie administratora lub moderatora forum. Obsługa i właściciel forum zastrzega sobie prawo do usunięcia w rozsądnym czasie łamiących regulamin treści, jeśli uznają, że usunięcie jest konieczne. Jest to proces ręczny, więc nie możemy skasować lub zmienić wiadomości natychmiast. Te zasady mają również zastosowanie do informacji o użytkowniku w jego profilu.Za zawartość wiadomości wysłanych przez Ciebie jesteś odpowiedzialny/a wyłącznie Ty.Ponadto, wyrażasz zgodę na rekompensatę i pozostanie nieszkodliwym dla właściciela/i forum, jakichkolwiek powiązanych stron internetowych z tym forum oraz jego obsługi. Właściciel tego forum zastrzega sobie również prawo do ujawnienia twojej tożsamości (lub jakichkolwiek powiązanych informacji zebranych w tym serwisie) w przypadku formalnej skargi czy prawnych działań wynikających z Twojego użytkowania tego forum.Masz możliwość, po rejestracji, wyboru nazwy użytkownika. Zalecamy, abyś wybrał/a odpowiednią nazwę. Nigdy nie udostępniaj hasła do konta, które za chwile zarejestrujesz, jakiejkolwiek osobie poza administratorem, z powodu bezpieczeństwa i dla zachowywania możliwości identyfikacji. Zgadzasz się również NIGDY nie używać konta innej osoby z jakiejkolwiek przyczyny. Jest również WYSOCE zalecane używanie złożonego i unikalnego hasła do konta, dla uniknięcia kradzieży konta.Po zarejestrowaniu i zalogowaniu na to forum, będziesz mógł/mogła wypełnić szczegółowe informacje w profilu. Jesteś odpowiedzialny za wprowadzanie czytelnych i dokładnych danych. Jakakolwiek informacja, którą właściciel lub obsługa forum uzna za niedokładną lub wulgarną z natury, zostanie usunięta, z lub bez wcześniejszych uwag. Odpowiednie sankcje mogą zostać nałożone.
Regulamin jest taki sam, dopisaliśmy jedynie sekcję o Czacie, o czym poinformowaliśmy w stosownym temacie. Ban jest konsekwencją łamania regulaminu, jesli go przestrzegasz to nigdy z banem nie bedziesz miał do czynienia.
Druga wskaż miejsce regulaminu mówiące o banie. Jak takiego nie znajdziesz to czym to się różni postępowanie administracji od tego z czym podobno walczysz