Ważny komunikat.
Bez mojej zgody zostało skopiowane nasze forum i jako klon osadzono je w innej domenie.
Skopiowano wszystko, nazwy uczestników, hasło, maile, prywatne wiadomości oraz cała zawartość postów.
To działanie nosi znamiona przestępstwa i prawnicy formułują odpowiednie wnioski.
Zrobiono to tylko dla tego, że administrator forum okazał się człowiekiem nieodpowiedzialnym i straciłem do niego zaufanie, dlatego został odwołany. Obecne działania pokazują że to była dobra decyzja tylko spóźniona.
Stowarzyszenie nigdy nie było właścicielem forum.
Wobec tej sytuacji proszę wszystkich o zmianę hasła za pomocą którego logujecie się tu na forum do adresu http://swiadkowiejehowywpolsce.org, to jest właściwa nazwa.
Na forum sklonowanym możecie zalogować się waszym starym hasłem......chyba nie jest to normalne.
Jak to zrobić, należy wejść w zakładkę "profil" potem w ustawienie konta i tam są pola do wypełnienia wpisz nowe hasło i jeszcze raz to same hasło a potem starym hasłem potwierdź i to wszystko po wylogowaniu logujemy nowym hasłem. Nazwa uczestnika pozostaje ta sama.Przepraszam wszystkich za zamieszanie i utrudnienia, jeżeli ktoś uważa że trzeba się z nami pożegnać, szanujemy to.
Obecnie kancelaria prawna przygotowuje wnioski dlatego dla dobra sprawy nie mogę publikować żadnych dokumentów ani o nich pisać
W tej chwili to forum działa normalnie.