Witam wszystkich na Forum. Dzisiaj dopiero weszłam na wiadomość o tym Forum. Dopiero się zapoznaję ze stroną. Cieszę się, że coś takiego powstało. Zalogowałam się pod swoją nazwą jako owcaJehowy. Mam nadzieję, że tu zgodnie z regulaminem będziemy mogli mówić o tym, co naprawdę myślimy i czujemy i nie będziemy wyśmiewani, krytykowani i szykanowani, jak to miało miejsce na Forum o Świadkach Jehowy. Jestem i chcę być Świadkiem Jehowy, bo dla mnie Jehowa, to imię Boże i dlatego bez względu na to, czy ktoś mnie wykluczy z organizacji, ja nadal będę Świadkiem Jehowy. Nadal czytam literaturę Świadków Jehowy i cenię zawarte w niej informacje. Nie godzę się jednak na traktowanie mnie wbrew zasadom zawartych w Biblii, która jest dla mnie autorytetem. Dlatego założyłam swojego bloga danutakubik.blog.pl , by pokazać rzeczywistość, że co innego jest napisane w literaturze Świadków Jehowy, a co innego spotyka nas w rzeczywistości ze strony niektórych braci starszych w zborach i nie tylko.
Pozdrawiam wszystkich swoich znajomych tych, których poznałam na Forum i tych, którzy mnie wspierają w mojej walce i prawdę i sprawiedliwość. Zapraszam jednocześnie na swoją stronę i proszę o szczere wypowiedzi.
Danuta.