Pff! I znów tylko exy a gdzie reszta? ja nie jestem exem wiec się obrażam i idę sobie stąd a tak poważnie, to bardzo fajna sprawa z takim pomysłem
Fajny pomysł, ale stwórz w tym celu dynamiczną mapkę Google i podlinkuj ją tutaj. Dzięki temu będzie łatwiej ją i oglądać i aktualizować.
Fajny pomysł, ale stwórz w tym celu dynamiczną mapkę Google i podlinkuj ją tutaj. Dzięki temu będzie łatwiej ją i oglądać i aktualizować.Tutaj każdy może zaznaczyć swoją lokalizację: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zeqD-nwb6wnw.kUSVBJH-hLBA&usp=sharing
To w takim razie prośba do któregoś moda o:- przeniesienie odnośnika z powyższego postu do pierwszego postu w wątku i oznaczenie go by był widoczny - OK- usunięcie odnośnika z drugiego postu w wątku, bo jest już tam niepotrzebny - nie OK, niech zostanie w końcu własność intelektualna
Pytanie do Boratyniaka, będziesz mapkę aktualizował?
Pytanie do Boratyniaka, będziesz mapkę aktualizował?Jeżeli tak, to podepnę wątek na górze, a osoby, które zechcą być oznaczone na mapce i podać swoje namiary (tutaj radzę zachować daleko idącą ostrożność - forumowy nick wystarczy), będą pisały pisały tutaj albo wysyłały do Ciebie PM. Ty nanosisz to na mapkę.Co Wy na to?Do M.
Na mapach Google fajne jest to, że Boratyniak może dać dostęp do edycji mapy wybranym osobom (np. zaufanym osobom z forum) dzięki czemu jak nie on, to ktoś inny może dodać punkt do mapy.