Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: Jesse Morris Ralph Walls Program Duchowy  (Przeczytany 72 razy)

Offline janeczek

Jesse Morris Ralph Walls Program Duchowy
« dnia: Dzisiaj o 15:43 »
Tak to syn Moriska naszego drinkowicza który wyleciał ale jak było na Redit, jego synowie zostali i to na wysokich stalkach w korpo.
Nie będzie wspomnień mają zakładników z CK, i siedzi cicho a nie dostał domu książąt ale pół bliźniaka.
Mam cały materiał z dzisiaj ale to bite 3 godziny, zgrany na sali niestety trzeba wyczyść, są odgłosy na pieśniach słychać śpiew z naszej sali.
Zmienili sprzęt takie zalecenie Nadarzyna było mieli starego win 10, kupili komputer z 11 i wszystko siadło mikrofony bezprzewodowe monitory.
Co zrobili sterowniki nie kupili nowe mikser, wiekowo 35+ to obsługują i im nie idzie mikrofon działał na pieśni, w czym problem jeden głos skrajnie rozpoznawalny.
No zajmie mi parę godzin, ale muszę odpocząć atmosfera miłość mnie zmęczyła a odstresowany nie mogę zgrywać jak i prowadzić samochodu.
To tak prowadził Ukrainiec mówiący po Polsku zrozumiale w miarę, z 90% rozumiałem to dużo.
Z biura Polskiego zdaje się to Fin zapowiadał Ukrainiec zrozumieć się nazwiska nie dało leki dałn tu to już katastrofa słuch mam OK i nawet po wypiciu rozumiem rozmówcę ale ma być po Polsku.
Uśmiecha się to niestety tak jest z dałnem skrajnie niezrozumiale, bredził o pierogach cebulce i nowych braciach, niewiele zrozumiałem na sali, a słyszałem dlaczego go nie tłumaczą starsi wiekiem.
Co chcę napisać nikt prócz tłumaczy i prowadzącego strażnicę po Polsku nie mówił.
Skrajnie naszych wycieli, nic nie dodając naszym mówcom Polskim ale ten Fin to dno jeśli chodzi o przekaz, z Polski nic kompletnie żadnej ciekawostki nic tylko wywiad z młodymi z Betel co dojeżdżają, mocno promowali Betel od 18 lat błogosławieństwo Jehowy.

Zamieszczę wszystko więc każdy oceni może poprawię dźwięk no jeszcze, nie sprawdzałem bo włączony mikrofon bezprzewodowy na sali dudnił.
Musiałem być takie życie, już myślałem że niezgrają ale dali radę to do starszych wiekiem co oglądają później zooma sami nie uruchomią.

Morris młody mówi po polsku parę zdani na początku ale słychać że wie co robi, możliwe że rozumie po polsku słyszałem że są powiązani jakoś rodzinnie z Polską Morris to nie ich prawdziwie nazwisko.
Temat wykładu CO WIDZISZ w sumie opowieści stary testament głoszenie i żyjemy w czasach konnica na końcu.
ale wykład składny tu link do niego w orgu jaki ma styl   https://www.jw.org/pl/biblioteka/materia%C5%82y-wideo/#pl/mediaitems/VODPgmEvtGilead/pub-jwb-104_5_VIDEO

No i główna gwiazda szef Ralph Walls tytuł wykładu MIEJCIE OCZY OTWARTE jak można się zorientować Objawienie i koniec tuż, ale powstrzymywany przez 4 aniołów żeby ostatni pomazaniec się nie zmarnował i trafił do organizacji.
Słabiutki mówca nadrabia ale słabo bredził jak potłuczony na Pana Jezusa powiedział po Angielsku wokalny zapis [ SI ei OŁ] tłumacz użył słowa PREZES ale mocne zawahanie tłumacza możliwe że o co innego chodziło.
Tym prezesem jako kierującymi starszymi i że mamy ich słuchać bo prezes pilnuje wszystkiego, wersety z Objawienia jakby zapomnieli że kazali spalić Wspaniały finał objawienia bliski ;D
Jeszcze miecz wychodzący z ust Jezusa może jestem negatywnie nastawiony , ale jakby halucynogenów się nażarł
No jak zgram zamieszczę, parę foto żeby zobaczyć jak wyglądało i tych 4 aniołów co pilnują żeby armagedony nie było teraz.       
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 15:46 wysłana przez janeczek »
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ 
Publikacja ta jest poufna i chroniona prawem autorskim.  Ktoś dobrowolnie przyjmuje krew należy podać w zborze że winowajca odłączył się