Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Gandalf Szary i 3 Gości przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Czy szabat obowiązuje katolika?  (Przeczytany 480 razy)

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 9067
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
Odp: Czy szabat obowiązuje katolika?
« Odpowiedź #15 dnia: Wczoraj o 09:51 »
"'krasnalu'' nie tak ostro, prosiłem napisz  coś o SOBIE a Ty przejąłeś role MODA na Forum i  zaczynasz ''gwiazdorzyć'' w Naszych szeregach - oj, oj, oj ... Andrzejku 

Online Gandalf Szary

• Pionier specjalny
  • Polubień: 5471
  • Najbardziej boję się fanatyków.
« Odpowiedź #16 dnia: Wczoraj o 14:17 »
Jak sama nazwa wskazuje jest to forum i każdy może się odnieść do zamieszczonej treści. To nie jest miejsce na pisanie artykułów.
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 14:43 wysłana przez Gandalf Szary »
„Nikt nie jest tak bardzo zniewolony jak ktoś, kto czuje się wolnym, podczas gdy w rzeczywistości nim nie jest”.

Johann Wolfgang Gothe,

Offline Andrzejek

Odpowiedź Gandalfowi Szaremu
« Odpowiedź #17 dnia: Wczoraj o 17:40 »
Przyjmuję do wiadomości i moje dwa następne posty nie będą artykułami.

Offline Nemo

• El Kapitan
  • Polubień: 14724
  • Często pod wiatr. Ale zawsze własnym kursem.
« Odpowiedź #18 dnia: Wczoraj o 20:52 »
Koledzy, jeżeli nic nie macie do powiedzenia na temat treści artykułu, to lepiej się nie odzywajcie. Nasze forum to miejsce do dyskusji a nie agora nienawiści w stosunku do autora publikacji. Więcej kultury! Pamiętajcie, że milczenie jest w tym wypadku złotem.
Jak Ty krytykę swojej jakiejś tam misji zaśmiecania forum traktujesz jako nienawiść, to już Twój problem.
Odpowiedz mi na jedno pytanie. Ale szczerze. Z ilu grup dyskusyjnych już Cię wywalili?
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #19 dnia: Wczoraj o 21:52 »
Jak Ty krytykę swojej jakiejś tam misji zaśmiecania forum traktujesz jako nienawiść, to już Twój problem.
Odpowiedz mi na jedno pytanie. Ale szczerze. Z ilu grup dyskusyjnych już Cię wywalili?
Ja wiem o trzech.
Przyznam się szczerze w jednej dyskusji wymieniłem Nasze FORUM i przyszedł paskudzić jak gołąb, może mnie zlinczujecie - TRUDNO BIORĘ na klatę Nadaszyniak

Ps. Jestem szczery względem WAS

Online Lubie_Truskawki

« Odpowiedź #20 dnia: Dzisiaj o 07:35 »
Ja wiem o trzech.
Przyznam się szczerze w jednej dyskusji wymieniłem Nasze FORUM i przyszedł paskudzić jak gołąb, może mnie zlinczujecie - TRUDNO BIORĘ na klatę Nadaszyniak

LOL, mogles to napisac jakies 50 postow temu :)

Nemo wiedzial by od razu co robic i zylbys krocej bez wyrzutow sumienia (nie masz sie czym pzrejmowac - zdarza sie - na szczescie jest na forum ekipa sprzatajaca. Ja nie linczuje, bardziej smiechlem srogo)

Ale z drugiej strony przynajmniej byly jakies emocje i cos sie dzialo:)

PS, czy na innych grupach admini wytrzymali krocej niz tu?
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 07:43 wysłana przez Lubie_Truskawki »

Offline Nemo

• El Kapitan
« Odpowiedź #21 dnia: Dzisiaj o 09:34 »
Ja wiem o trzech.

No i zepsułeś wszystko.  ;) Czekałem czy Andrzejek będzie miał na tyle cywilnej odwagi, żeby się przyznać.
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #22 dnia: Dzisiaj o 09:40 »
Witaj Truskawka  i NEMO: Dziękuje za zrozumienie.
Nie spodziewałem się takiego obrotu reakcji ''gołąbka, który paskudzi''
Miałem  z nim kilka dyskusji na temat (Ww), wiec podesłałem ''link'' gdzie znajdzie odpowiedzi, bo zasypywał  pytaniami. - a tuuuu ... (cholera), niespodzianka, znalazł się ewangelizator - nie można nikomu UFAĆ.
Mieni się jako znawca  a wyszło szydło z worka to  wieczny student , ''wpiermandoliło'' mnie,  tak podszywać się i oszukiwać  (dlatego napisałem , że fantazjuje w którymś wątku )
Ps. Przepraszam Wszystkich za zaistniała sytuację - ( mea culpa)
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 09:42 wysłana przez Nadaszyniak »

Online Lubie_Truskawki

« Odpowiedź #23 dnia: Dzisiaj o 11:08 »
Witaj Truskawka  i NEMO: Dziękuje za zrozumienie.
Nie spodziewałem się takiego obrotu reakcji ''gołąbka, który paskudzi''
Miałem  z nim kilka dyskusji na temat (Ww), wiec podesłałem ''link'' gdzie znajdzie odpowiedzi, bo zasypywał  pytaniami. - a tuuuu ... (cholera), niespodzianka, znalazł się ewangelizator - nie można nikomu UFAĆ.
Mieni się jako znawca  a wyszło szydło z worka to  wieczny student , ''wpiermandoliło'' mnie,  tak podszywać się i oszukiwać  (dlatego napisałem , że fantazjuje w którymś wątku )
Ps. Przepraszam Wszystkich za zaistniała sytuację - ( mea culpa)

Kontekst sie odnalazl i wszystko jest jasne:)

NEMO - masz juz dosc "podstaw prawnych" na moderacje? Bo sie syf zrobil w tematach. Przed tem faktycznie bylo tu cicho spokojnie i za duzo sie nie dzialo, ale przynajmniej forum bylo mniej nawiedzone. Jak ktos kto porzebuje pomocy w temacie swiadkow nam tu zawita to podziekuje od razu...
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 11:11 wysłana przez Lubie_Truskawki »

Offline Nemo

• El Kapitan
« Odpowiedź #24 dnia: Dzisiaj o 11:38 »
Jednak poczekam aż Andrzejek ustosunkuje się do mojego pytania. Przyznam się, że jestem ciekawy czy będzie miał odwagę to zrobić, czy podkuli ogon jak Marek k i opuści forum w niesławie.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 11:40 wysłana przez Nemo »
Mahatma Gandhi

Offline Roszada

« Odpowiedź #25 dnia: Dzisiaj o 12:14 »
Już się ustosunkował, założył nowy watek z dodawanymi wersetami. ;D