Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: pilnie potrzebna "tajna" książka "paście" ALE w wersji papierowej...  (Przeczytany 856 razy)

Offline Profesor Tutka

W moich czasach formularze były mocno inne,i mój taki jest ,mocno inny.Ten druk do którego jest link,pochodzi z roku 2014,druk który jest w moim posiadaniu jest 1998, a tam są ciekawe kwiatki,jest między innymi, prośba by wyczerpująco opisac całą sprawę a gdyby zabrakło miejsca ,należy użyc dodatkowej kartki(pamietam z własnej autopsji,że podawano mnóstwo ciekawych szczegółów a te szczegóły były najciekawsze).

Offline Gostek

Proszę bardzo ;) w załączniku druk z 2014r.

Super druczek.

Wykorzystam go do oficjalnego ogłoszenia o swoim odłączeniu się z organizacji Świadków Jehowy.
Tam, gdzie jest słowo "grzesznik" zastąpię słowem - wybudzony.
Wykreślę słowo wykluczony a podkreślę słowo odłączony.
A tam, gdzie jest podpis przewodniczącego komitetu - wpiszę własne nazwisko i imię.
Zaskoczę wszystkich członków zboru, rozsyłają im ten druk.

Już widzę twarze bezradnych  starszych, którzy nie mają żadnej mocy nade mną.! 😁

Offline Sebastian

W moich czasach formularze były mocno inne,i mój taki jest ,mocno inny.Ten druk do którego jest link,pochodzi z roku 2014,druk który jest w moim posiadaniu jest 1998, a tam są ciekawe kwiatki,jest między innymi, prośba by wyczerpująco opisac całą sprawę a gdyby zabrakło miejsca ,należy użyc dodatkowej kartki(pamietam z własnej autopsji,że podawano mnóstwo ciekawych szczegółów a te szczegóły były najciekawsze).
właśnie DLATEGO napisałem wczoraj
jeśli to możliwe, to także będę wdzięczny za ten formularz
wg mnie, to dobrze że formularz posiadany przez Profesora jest niewypełniony

byłoby "niefajne", gdybym w TV pokazał poufne informacje o konkretnym człowieku, którego można łatwo zidentyfikować

ale... czymś zupełnie innym jest pokazanie archaicznego formularza z takimi "kwiatkami" jak wymóg opisywania szczegółów na dodatkowej kartce,
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)