Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: szukanie konkretnej strażnicy lub przebudźcie się wg okładki  (Przeczytany 88 razy)

Offline Sebastian

swoje dawne zbiory papierowe już dawno wyrzuciłem ale teraz szukam konkretnego numeru
czy znajdę gdzieś w internecie stronę pozwalającą wyszukiwać stare czasopisma z lat 90-tychi to na podstawie ilustracji?
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8927
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
Odp: szukanie konkretnej strażnicy lub przebudźcie się wg okładki
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Listopad, 2025, 23:30 »
sprecyzuj  co poszukujesz, może będę pomocny

Offline Sebastian

chodzi mi o kolorową strażnicę albo kolorowe przebudźcie się z lat 1988 do 1996
z tytułem "ja wspaniale zostaliśmy stworzeni" i niemowlęciem na pierwszej stronie
i druga publikacja której szukampamiętam że miała na pierwszej stronie tytuł o "dowodach" na stwarzanie
coś w tylu że ewolucja to nieprawda ponieważ ludzie zostali stworzeni przez Boga
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 01:48 wysłana przez Sebastian »
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8927
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
Zainteresuję się, ale nie obiecuję spełnienia prośby - pozdrawiam
Ps. Strażnica okładka (kolor) jak pamiętam widnieje chłopiec trzymający jabłko, ale poszperam
W tym kręgu stron  popatrz - na dole strony masz wyświetlenie roczników Strażnic kliknij  przeskoczy dany rok na następny
https://swiadkowiejehowy.fandom.com/pl/wiki/Stra%C5%BCnica_(1989)
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 11:14 wysłana przez Nadaszyniak »