Chyba rozgryzłem ten link z programem duchowym, tylko nie wiem jak go sprawdzić. Ostatnio było na jesieni 2023 i wtedy tylko na Fejsa Mietkowi wysłałem i jeszcze osobom co pisały na priw teraz też powysyłałem co mejla miałem. Jak ktoś chce ten link działa na 99% ale trzeba sprawdzić, to niech napisze na priw link wysilę jak zajrzę tu z komputera dzisiaj w nocy.
Nie zamieszczam bo nie wiem czy działa i doceniam Nadarzyn, po co wystawiać się materiał kontrowersyjny.
1 ten z USA z pomięci czy znasz swoje miejsce w organizacji, cały wykład jak jednostki ważna dla jehowy i cenne. Czuć że mocno rozluźnili w kovid i później Kanada brak liczenia godzin głosicielom, poszło o to że Kanada uznała skoro liczysz godziny i dajesz skrypty wstępy to pracują dla ciebie WTS są jako korporacja zarejestrowani, Drugie to ubiór brody to Hiszpania oskarżyli że sekta kontroluje wszystko, dla mnie przełomowe broda miałeś rację usłyszeć od wroga po 25 latach super nawet dla mnie.
Lekka normalność z wykluczeniem Norwegia przynajmniej jadem nie plują na tych co już nie służą CK , nie są już systemowo opluwani.
Jeszcze mój konik krew już nie padło że Biblijny wzór uznają ale taki jak my go rozumiemy, to już z wykładu z sali padło z Objawienia o 144 tysięcy i dziewicach że nie z kobietami powiedział że my wierzymy inaczej rozumiemy, powiem że miny niektórych dziwne były bo przed sekundą 144 tysięcy literalne na pewno mylą się bo za dużo kombinują.
Co odczuwam że coraz mniej jest Biblii poza wersetami, zasad wierzeń jakby się pogubili że 2 owiec starają się nie używać, grupa niebiańska i grupa ziemska.
Ten 2 czy nadążasz za organizacją jehoowy, widoczne zagubienia tych w centrali rozumieją że ich wierni po 70 raczej tego nie łykneli za dużo tego.
Spodnie u dziewczyn one zasuwały w mrozy w spódnicy że teraz jehowa taki dobry, brak krawatów kolorowe koszule broda i spodnie zwykłe u faceta, brak godzin a zażynałeś się żeby 10 godzinek było.
Z młodymi jeszcze gorzej brak nowych katolików to problem z motywacją, wychowanemu w korpo kitu nie wciśniesz jak to wspaniale ochrzczonemu jak coś pójdzie nie tak, wie że straszne problemy a bez chrztu każdy oczekuje poprawy i tyle, ostatnia strażnica studium jeszcze trzeba być miłym dla grzesznika.
Dał taki egzamin niby ale przypomniał o tych świnkach na szczycie 11 CK wszyscy duchem namaszczeni i jehowa im ufa 42 pomocników CK niby tak bez celu ale pokazywał jacy zorganizowani wielcy.
No ja się nigdzie nie wybieram dopóki nie wróci z odejściami jak było przed 1982, odchodziłeś i tyle wracałeś do świata zero konsekwencji.
Mszę wiedziecie co kombinują żeby nie zaskoczyli bo jednak po Norwegii widać że jeszcze nie stracili wpływów pomimo krwi i ostracyzmu dla dzieci.
Każdy kto ma 3 godzinki wolnego i chce posłuchać co im nie idzie na co naciskają nich napisze na priv
A jeszcze kupili ten blok do remontu wyremontują za darmo i CK kasę dostanie, 24 mieszkania mieszka tak 23 rodziny i 2 że tak powiem związek partnerski