Nadawane na żywo 28 lut 2026
Czego nie wiedzieliśmy? Co było ukrywane? Czy życie było by inne gdybyśmy wiedzieli wszystko? www.odstrachudowolnosci.pl odstrachudowolnosci@gmail.com @RenataStaniszewska-fc8uu
Ktoś kiedyś powiedział, że będąc zamkniętym w słoiku, nie można przeczytać etykiety..Wlaśnie tak jest kiedy jest się w tej organizacji ... Dziękuję Jacku.

@jolantanielsen982
Moj ojciec byl wiecznym starszym. Pamietam z dziecinstwa i mlodosci kiedy ojciec przygotowywal sie do wykladow w dziennym pokoju, nie mozna bylo do niego wchodzic bo miał otwartą swoja 'swiętą' szafke w ktorej byla tajna ksiażka..'Pascie trzode.....' Klucz od tej szafki zawsze był schowany. Tym bardziej ciekawilo mnie co on tam przechowuje. Kiedys udalo mi sie tam zajżeć ale konsekwencje tej 'zbrodni' byly straszne. Mimo ze i tak niczego nie rozumialam to lanie za moja ciekawosc było srogie. Tak jehowa ukrał mnie za wtykanie nosa w jego 'swięte' sprawy, ktore dla swiadkowskiego plebsu sa utajnione.
@sylwiazosia
Oprócz tego, że mój dawny kolega jest świadkiem, oraz tego że do mnie przychodzą świadkowie raz na jakiś czas (nawet byli kilka dni temu, ale rozmawiałam przez telefon i nie mogłam z nimi pogadać

), to nie miałam bliższej styczności z ŚJ. Ale obecnie wiem więcej niż statystyczny świadek, bo jak to powiedział mój mąż jestem Waszą psychofanką (Twoją i Światusów)