Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Zapraszamy do śpiewania. Piosenki zaangażowane, tematy tylko świadkowe.  (Przeczytany 2912 razy)

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3841
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
Odp: Zapraszamy do śpiewania. Piosenki zaangażowane, tematy tylko świadkowe.
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Wrzesień, 2025, 00:20 »
        @Gosia-Maja   
   Wszystkiego najlepszego Michał 🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16🎉 height=16, piosenka życzeniowa świetna 😊 height=16.

Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3841
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
Odp: Zapraszamy do śpiewania. Piosenki zaangażowane, tematy tylko świadkowe.
« Odpowiedź #31 dnia: 18 Październik, 2025, 21:45 »
 @szepty_z_sekty   
  Utwór powstał w celach humorystycznych i nie ma na celu obrazić niczyich uczuć ;) Bawcie się dobrze!

https://www.youtube.com/watch?v=unlJn6m4rjg

Idź naprzód, włóż nową spódniczkę, niech widzi ją każdy brat.I miłość do ludzi miej w sercu, do skrzynek im drogę wskaż. Gorliwie bierz udział w kuszeniu, zaszczytem Twój flircik jest dziś. Odważnie odsłaniaj swe wdzięki, bądź sexy, figlarnie to czyń. Naprzód! Śmiało kuś orędziem — kuś by go pożądał świat! Naprzód! Wiernie przy skrzyneczkach stój, kusząco przy nich trwaj! Wciąż naprzód flirciary Królestwa, Bóg rozkosz wam wieczną da. Za zgrabnej Batszeby przykładem, pokusy niech płonie żar. Królestwo nadchodzi z wigorem, Te prawdę niech pozna Twój zbór. Więc podkreśl to swoim ubiorem, obcisły na siebie włóż strój. Naprzód! Śmiało kuś orędziem — kuś by go pożądał świat! Naprzód! Wiernie przy skrzyneczkach stój, kusząco przy nich trwaj! Kokietuj z uwagą nadzorców I w służbie rozsiewaj czar. Nie będzie cię nikt ograniczał, gdy ujrzy twych wdzięków żar. Powierzył nam Bóg Nowe Światło, reklamą dla niego chciej być I pokuś się o nową kieckę — by godnie Królestwo nią czcić. Naprzód! Śmiało kuś orędziem — kuś by go pożądał świat! Naprzód! Wiernie przy skrzyneczkach stój, kusząco przy nich trwaj!

Szepty z Sekty

https://www.youtube.com/@szepty_z_sekty/videos 
« Ostatnia zmiana: 18 Październik, 2025, 22:18 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.