Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: TRUMP - ZAPRZYSIĘŻONY NA PREZYDENTA 20.01.2025.  (Przeczytany 3441 razy)

Offline Reskator

TRUMP - ZAPRZYSIĘŻONY NA PREZYDENTA 20.01.2025.
« dnia: 20 Styczeń, 2025, 17:00 »
Dziś Trump za godzinę będzie zaprzysiężony na prezydenta u nas g.18 a tam w Waszyngtonie o godz.12
Mam nadzieję że zakończy wojny w Izraelu i na Ukrainie.
Mam nadzieję że lewackie idee co do wybieralności płci padną.
Mam nadzieję rozliczenia i ukarania promotorów szczepień a szczególnie A.Fauciego.
Mam nadzieję skończenia z promowaniem lewackich idei co do imigracji,klimatu,płcI,globalizacji.
Mam nadzieję na pogodzenie się USA z CHINAMI choć tu raczej będzie wojna na całego.
Mam nadzieję że Polska z Ukrainą stworzą pomost Bałtycko-Czarnomorski by trzymać na smyczy Rosję.
Europa będzie zwijającym się karłem szarpanym z trzech stron USA-CHINY-ROSJA-niestety.
Wkraczamy w nową epokę,erę drodzy bracia.
Zapinajcie pasy bo będzie szybko,kręto i niebezpiecznie-trzymajcie się.

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8826
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
Odp: TRUMP - ZAPRZYSIĘŻONY NA PREZYDENTA 20.01.2025.
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Styczeń, 2025, 17:06 »
Nastanie w świecie walka GIGANTÓW

Offline Sebastian

« Odpowiedź #2 dnia: 20 Styczeń, 2025, 17:17 »
oczekiwania porównywalne z intronizacją Jezusa na króla nad planetą ziemią :)
moim zdaniem ten nieudolny starzec nie osiągnie niczego pozytywnego...
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline BetMan

« Odpowiedź #3 dnia: 20 Styczeń, 2025, 21:48 »
Śmieją się z niego, ale w porównaniu do tetryka Biden, Trump ma jaja i chyba spowoduje że będą się na świecie z Ameryką liczyli!

Offline paragraf4N wg.CK

« Odpowiedź #4 dnia: 20 Styczeń, 2025, 22:21 »
Czy można szczepić psy przeciwko wściekliżnie ,czy może to naszym pupilom zaszkodzić ?

Offline onyk

« Odpowiedź #5 dnia: 20 Styczeń, 2025, 23:45 »
To kto teraz bedzie królem północy a kto południa?

Offline BetMan

« Odpowiedź #6 dnia: 21 Styczeń, 2025, 07:43 »
Gość doszedł do władzy z hasłem "Amerycia first" a u nas jak słucham polityków, np. Tuska to mam wrażenie jakby był gubernatorem UE na Polskę a przy okazji pełnomocnikiem Ukrainy!
Do tego wszystkiego fircyk Trzaskowski, który brata się z Zenkiem i jedzie do rolników żeby zyskać jakiś procent głosów, a jest w tym zupełnie nie wiarygodny...
Trump przynajmniej nie zmienił poglądów od swojej ostatniej prezydentury i dlatego niektórych to boli, a w Europie i u nas aż piszczą że boli ich ten wybór i próbują go na wszelkie sposoby zdyskredytować, a tak dla wyjaśnienia nie jestem za PO ani PiS ;)
« Ostatnia zmiana: 21 Styczeń, 2025, 07:51 wysłana przez BetMan »

Offline Sebastian

« Odpowiedź #7 dnia: 21 Styczeń, 2025, 10:51 »
To kto teraz bedzie królem północy a kto południa?
ciało kierownicze "robi geszefty" z zięciem Trumpa, dlatego "niezręczne" byłoby nazywanie Donalda "królem północy"... :)
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Reskator

« Odpowiedź #8 dnia: 21 Styczeń, 2025, 15:41 »
Oglądając zaprzysiężenie były modlitwy za prezydenta za kraj coś wspaniałego jak wszyscy pochylili głowy i byli w wspólnocie z modlącymi się duchownymi w imię Króla królów Jezusa Chrystusa.Póżniej przed obiadem też modlitwa tego się nie zapomni i nie zobaczy w chrześcijańskiej Europie w Brukseli.

Offline Gostek

« Odpowiedź #9 dnia: 21 Styczeń, 2025, 17:45 »
Pod publikę się modlą. Podobnie czynią świadkowie Jehowy .Znałem takich co to przed zjedzeniem jabłka czy ciasteczka głowę demonstracyjnie w dół pochylali. Dzisiaj jestem mądrzejszy i od takich ludzi stronię. Oni takimi gestami chcą przykuć uwagę innych ludzi.
Dzisiaj wiem jedno,czy się o coś modlisz czy też nie ,to jest to bez różnicy na wynik. Czasami jest tak ,że potem pewne rzeczy i zdarzenia ludzie dopasowują do swych modlitw i odwrotnie .

Cały świat jest w mocy złego i od nich się odwróć,najlepiej udając się na księżyc.😁 Może tam jego macki nie sięgają...😜

Offline Reskator

« Odpowiedź #10 dnia: 21 Styczeń, 2025, 18:57 »
Pod publikę się modlą. Podobnie czynią świadkowie Jehowy .Znałem takich co to przed zjedzeniem jabłka czy ciasteczka głowę demonstracyjnie w dół pochylali.
Czy demonstracją jest pochylanie głowy w dół?
W Japonii czy Chinach pochylanie głów to raczej oznaka szacunku i pokory
I tak wczoraj  na zaprzysiężeniu zrobili Amerykanie wobec Boga.
Dojrzałe ziarna ryżu pochylają głowy(japońskie)
« Ostatnia zmiana: 21 Styczeń, 2025, 19:02 wysłana przez Reskator »

Offline Fantom

« Odpowiedź #11 dnia: 21 Styczeń, 2025, 19:34 »
Jeszcze parę godzin i wojna na Ukrainie się skończy:). Miał to zrobić w 24h.
''Brak sprzeciwu wobec błędu jest jego zatwierdzeniem, a niebronienie prawdy oznacza jej tłumienie''
 Ignoruję: Tusia,tomek_s

Offline Reskator

« Odpowiedź #12 dnia: 21 Styczeń, 2025, 19:50 »
Jeszcze parę godzin i wojna na Ukrainie się skończy:). Miał to zrobić w 24h.
Jeszcze nie skończył tańca z Melanią w kapelusiku a już go szpilkujesz,spokojnie,24h to symbolika.
Ważne że już zastopował WOJNĘ W IZRAELU, ZIELONY ŁAD,WHO i 54 płci zamienił na 2 jak Bóg zapodał w Biblii.
« Ostatnia zmiana: 21 Styczeń, 2025, 19:57 wysłana przez Reskator »

Offline Fantom

« Odpowiedź #13 dnia: 21 Styczeń, 2025, 20:06 »
Jaka symbolika? Mówił to na serio. ,,Zanim dotrę do Gabinetu Owalnego, wkrótce po tym, jak wygramy wybory prezydenckie, rozstrzygnę okropną wojnę między Rosją a Ukrainą - mówił na wiecu w czerwcu zeszłego roku. Powstrzymam ją (wojnę), zanim jeszcze zostanę prezydentem - powiedział podczas wrześniowej debaty telewizyjnej z ówczesną wiceprezydent USA Kamalą Harris. Rozwiążę (kwestię wojny) Rosji z Ukrainą, póki będę prezydentem elektem - powiedział z kolei w październiku.''
 Teraz mówi o 100 dniach:). Żartuje czy na serio?
''Brak sprzeciwu wobec błędu jest jego zatwierdzeniem, a niebronienie prawdy oznacza jej tłumienie''
 Ignoruję: Tusia,tomek_s

Offline Reskator

« Odpowiedź #14 dnia: 21 Styczeń, 2025, 20:23 »
A co się w kampani nie mówi by wygrać.?
Ale Tramp w dniu zaprzysieżenia odpalił w podpisach sprzeciw wobec WHO,PŁCIE,IMIGRANCI,ZIELONY ŁAD-mało?
Tusk ten to dopiero naobiecywał studentom,60 tys bez podatku,5,19zł-paliwo,100 konkretów-gdzie to jest?
Wiem że Trump to pajac ale może taka postać może zażegnać wojnie, Trump do Putina musi podejść z szacunkiem nie jak Holownia wdeptywać w ziemię i Trump to wie szacunek z zachowaniem twarzy Putina w świecie i w Rosji czyli trzeba oddać 20% Ukrainy a będzie pokój innej opcji NIE MA i tak będzie.
« Ostatnia zmiana: 21 Styczeń, 2025, 20:43 wysłana przez Reskator »