Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Zmiany w forum.  (Przeczytany 4604 razy)

Offline Nemo

• El Kapitan
  • Polubień: 14594
  • Często pod wiatr. Ale zawsze własnym kursem.
Odp: Zmiany w forum.
« Odpowiedź #30 dnia: 29 Wrzesień, 2025, 19:33 »
Jakiś czas temu rozmawiałem z mav-em o jakimś filtrze, żeby boty tak nie atakowały naszego forum. No i taki filtr jest i działa. Z 20-30 botów na dobę, które musiałem usuwać, teraz prześlizgną się może 2-3 na tydzień.
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8901
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #31 dnia: 29 Wrzesień, 2025, 20:14 »
zastanawiam się jak boty atakują NASZĄ STRONE ZNIKŁA, nie wyświetla się u ''wójka G''- NEMO proszę o odpowiedź  ::)
TO NAPRAWCIE a nie boty, mały pryszcz- boty były są i będą 200 czy 2-3 na tydzień
« Ostatnia zmiana: 29 Wrzesień, 2025, 20:19 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline Nemo

• El Kapitan
« Odpowiedź #32 dnia: 30 Wrzesień, 2025, 22:50 »
Nie wiem o co chodzi, jak w swoją wyszukiwarkę wpiszę adres "sjwp.pl" to znajduje natychmiast. Nie samym google żyje człowiek.  ;)
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Wrzesień, 2025, 23:17 »
Witaj Nemo: rozumiem, jednak inni posługują się ''wujkiem G", byliśmy na pierwszy miejscu a teraz ''lipa'', to nie usprawiedliwia co piszesz.
Powinniście NAPRAWIĆ , aby było dobrze (pisze jasno zgłoś administratorowi) -  z wyrazami szacunku pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 30 Wrzesień, 2025, 23:22 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline donadams

« Odpowiedź #34 dnia: 01 Październik, 2025, 12:05 »
Dokładnie tak. Cały internet działa na zasadzie wpisywania w google haseł w rodzaju "dobry rower elektryczny", a dopiero potem filtrujemy co chcemy i być może na jakimś etapie znamy już nawet markę i model, a potem nawet mamy dodaną zakładkę do sklepu.

Tym samym oczekiwanie, że forum będzie rosło, bo my znamy konkretny adres internetowy, jest skrajnie nierealistyczne. Mnóstwo wiedzy i doświadczeń ludzkich z tego forum po prostu się marnuje, bo statystyczny użytkownik internetu nas nie znajdzie.

Potem ktoś tworzy wątki w rodzaju "jedno pytanie które może zburzyć wiarę świadka", a może zamiast takich magicznych sztuczek wystarczyłoby, żeby na hasło "świadkowie jehowy" w google nasze forum było chociaż na pierwszej stronie i ten człowiek sam doszedłby do wielu kwestii.
Chrystus umarł za nasze grzechy, został pogrzebany i trzeciego dnia zmartwychwstał - zgodnie z Pismem.

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #35 dnia: 01 Październik, 2025, 13:58 »
Trzeba zakasać rękawy, aby FORUM śmigało jak dawniej, PRZECIEŻ to FORUM NASZE Świadczy o ADMINISTRACJI - do dzieła ''szlachta ex''.
Ps. Proszę, nie mydlić oczy jakimiś tam botami, Donadams , jaśniej się wyraził w tej kwestii ode mnie szanowna ADMINISTRACJO
« Ostatnia zmiana: 01 Październik, 2025, 14:02 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline Nemo

• El Kapitan
« Odpowiedź #36 dnia: 01 Październik, 2025, 22:42 »
Trzeba zakasać rękawy, aby FORUM śmigało jak dawniej, PRZECIEŻ to FORUM NASZE Świadczy o ADMINISTRACJI - do dzieła ''szlachta ex''.
Ps. Proszę, nie mydlić oczy jakimiś tam botami, Donadams , jaśniej się wyraził w tej kwestii ode mnie szanowna ADMINISTRACJO
No comment.
Mahatma Gandhi

Offline BetMan

« Odpowiedź #37 dnia: Dzisiaj o 07:28 »
Mam taki pomysł...
Jak ktoś ma odwagę można na swoich mediach społecznościowych w opisie, biogramie zamieścić link odsyłający do forum!
Co o tym sadziecie?
Jak szukasz ubezpieczenia na samochód, dom czy mieszkanie albo życie i zdrowie lub rower i hulajnogę-odezwij się do mnie ;)