Tak, tak, Tak! Właśnie na poczcie się dowiedziałem, że mogę wysłać 1 grosz. Wywiązała się miedzy mną a panią z okienka dyskusja, po co grosz wysyłać, że trzeba opłacić prawie 5 złotych, nie lepiej przez internet. Ja mówię jej, że nie umiem przez internet, wtedy dołączył się do rozmowy jej znajomy i zaczął mi tłumaczyć, jak wysłać. Zaryzykowałem i opowiedziałem im o akcji i jej celach, że to chodzi o ujawnianie społeczeństwu istniejącej, a nie zgłaszanej organom ścigania pedofilii w zborach świadków Jehowy. Rzecz ciekawa, że nie zdziwili się, a natychmiast zaczęli mi kibicować i twierdzić, że jak tak, to jest wyższa potrzeba i powinienem to zrobić. Musiałem się tłumaczyć, że ja teraz nie będę wysyłał, że innym razem, bo pani już mi dawała blankiet do wypełnienia, że ja teraz to chciałem się tylko zorientować, czy jest taka operacja możliwa.
Dlatego zachęcam, róbmy to! "Komputerowcy przez internet", reszta przez pocztę. Nie żałujmy WTS- owi grosza! Stracili w Norwegii, trzeba im pomóc, to zrozumiałe. Będą nam "dziękować" w brudkastingach! Można im nawet wspomnieć, że to jest za pedofilię i Norwegię. Będą się cieszyć.