To co pisze Janek ja też zauważyłem jest jakby głaskanie zachęcanie starają się nie używać, pały że po łbie.
Te tereny osobiste są przydzielane tylko osobiście u brata, nie ma mowy o formie zdalnej.
Tu gdzie jestem jest teren zinfiltrowany przez organizacje od dawna odstępców dużo.
Problemem jaki ja zauważyłem są zborowe ciotki, określam tak płeć żeńska po 60 w prawdzie lata i typ przekupki co ja nie porozmawiam no ja.
Trudno to opanować jak ma plecy, a z góry idzie nie rozmawiamy pod żadnym pozorem z odstępcą, chyba że starszy.
Ogólnie jest bardziej lajt niż przed kovid liznęli wolność co niektórzy i obudziły się zachowania sprzeciwu.
Strażnica parę tygodni temu o dostosowaniu się do organizacji likwidacja zborów wózki, powiem było ostro.
Żale nasz piękna była sala, jak za Jezusa głoszenie prowadzący strażnice zamiennik, główny był z wykładem w innym zboże ten by to zakończył żale tak ma, dziwnie to wyglądało część się nie pogodziła.
Nie potrafią jak dawniej wsiąść za mordę, a chcą ale materia nie daje ja już światós dla nich tak myślę, włączę trochę polityki.
Teraz Tusk próbuje udowodnić że nie kłamał wiek emerytalny, zabranie 50% odliczenia kosztów czy OFE zabrał po to żeby pisiorki miały kasę.
Teraz zdziwiony że kłamcy nie wierzą ludzie, mamy jeden honor słowo drugi raz [ może skończę bo po co dalej ci co powinni zrozumieją]
To samo ma org część widzi na razie obserwuje ale to nie to co było.
Chcieli by dać te tereny na nowych zasadach wytycznych, tylko że po RODO to sensu nie ma bez notatek.
Te wózki ich niszczą stanie już jest zauważane, raz słyszałem widzisz jak świat na psy schodzi dawni jehowi łaziły a teraz stoją jak te barany.
Potrzebują nowych form zarabiania sale były raz, taka premia na pedofilię jak znalazł odszkodowania.
Wszystko się rozłazi katolicy stali niedostępnym zasobem, pamięć dziadków rodziców jehowi zawsze łaziły i gówno prawdę nauczały,.
Ogólnie mniej chętnych do robienia na kasę dla innych a knurów już 10 na zebranku jeszcze nikt oficjalnie nie wspomniał o tym że jehowa tak hojny.