Ach, gdybyś mógł to widzieći gdybyś mógł być wszędzie tam, gdzie bywam ja.I gdybyś mógł ich widzieć tami jakie śmieszne miny na mój widok każdy ma.
Przecież to jest już stary hit
Jak masz datę powstania czy zamieszczenia to podaj, to skoryguję.Albo te słowa:"gdzie dzisiaj będę mógł świadectwo dać".
Piosenka wyszła początkiem 2015 roku
To bys panie Roszada głowę starcił. Luty 2015 Broadcasting.
Sprawdź pan lepiej, bo ja tego broadcastingu na jw nie znalazlem. Tylko na youtubie...
Przecież to jest już stary hit Mnie osobiście ogarneło zażenowanie jak to usłyszałem. To już jest serio poziom przedszkola, a jednak bracia i siostry zachwycone...
"W części DLA NADZORCÓW SŁUŻBY/ZAPOWIEDŹ PROGRAMU KONGRESU jest wyrażenie: "Pieśnią kończącą program tegorocznego kongresu będzie nowa piosenka nosząca tytuł „Oczami wiary” (podkreślenie moje).Nowy kierunek - gospel?!? "
1. Budzi się nowy dzień, słońce wstaje, ja też.I choć morzy mnie sen,ruszam już. Głosić czas. Modlę się.2. Kończy się długi dzień, słońce już chowa się.Choć sił brak, w sercu żar,w oczach błysk, radość mam. Modlę się.
1. Rano już,więc pora wstać.Prawdę nieść do ludzi czas.Ale spać się chce,ciężko wyjść w taki dzień.Za oknem ciemno i zimno jest,pada deszcz.2. Wieczór już,więc pora spać.Piękny dzień za sobą mam.