Blue.
Chciałbym z Tobą troszkę na głębsze tematy porozmawiać.
Mnie nie interesuje spłycanie przez Ciebie wszystkiego.
Wkoło Macieju tylko jedno.
A tam bombki lecą dzieci i cywile giną.
Kogo Ty za cywili uważasz?
Jeżeli czujesz się na siłach zapraszam.
Ja cały czas na chłodno analizuję.
Do cywili zaliczam osoby spoza personelu militarnego. Np. pracujące w cyrku jako klaun.
Czyli mieścisz się w mojej definicji.
Choćby nie wiem ilu cywili (w tym dzieci) i nie wiem w jak brutalny sposób zostało zabitych przez ruską, zbrodniczą machinę, niektórzy i tak będą próbować lekceważyć i usprawiedliwiać to zło.
Wcześniej linki "niezależnej tv" której mózgiem jest "niezależny" tfuu... dziennikarz- Maciej Maciak (członek Samoobrony Leppera).
"Niezależnie i na chłodno" prezentuje, tak samo niezależne filmy "dziennikarza" tfuuu.. Patricka Lancastera.
Tenże niezależny tfuuu.. amerykański dziennikarz od 2014 roku mieszkający na terenie separatystycznych republik, filmuje się w towarzystwie zielonych ludzików i przedstawia jak to biedne, separatystyczne republiki są uciskane przez Ukraińców.
Jednym z jego towarzyszy (zielonych ludzików) jest
Michaił Andronik, który walczy o taką swoją ojczyznę na wschodzie Ukrainy tak jak Petersburg, z którego pochodzi znajduje się w Donbasie.
Lancaster bierze też ślub z miejscową obywatelką "niezależnej", donieckiej republiki ludowej, ubrany w kolory flagi tegoż 'niezależnego" tworu.
Gościem specjalnym na jego ślubie jest niejaki
Dejan Berić - serbski snajper, który także walczy o swoją "ojczyznę" strzelając do "intruzów", Ukraińców w DonbasieTak, tak, Serb z Wojewodiny (uznany w Serbii za zdrajcę) walczy o wolność "uciskanych" mieszkańców Doniecka i Ługańska.
Jest on także gwiazdą "niezależnych" tfu... rosyjskich mediów, w których OBWE i Czerwony Krzyż nazywa szpiegami a NATO organizacją terrorystyczną.
A jako wisienka na torcie, ślub niezależnego, przedstawiającego na chłodno (oczywiście bez emocji) Lancastera, celebruje kto?
A no Zvezda czyli gwiazda - telewizja należąca do rosyjskiego ministerstwa obrony.
Teraz Gremczak na chłodno postanowił zająć się rozkminą tożsamości cywilów, bo pewnie będzie to kolejny sposób aby próbować uzasadnić zbrodnie na Ukraińcach.
Ja myślę że on się w definicji cywila nie mieści, bo ruski troll, błazen putina jednak należy do jego armii.