Telewizora nie oglądam oprócz Australijskich poszukiwaczy złota.
YT polecam Tradera 21,Gadowskiego czy Grafa i Mentzena a będziesz wiedział o czym piszę.
No właśnie dokładnie o tym mówię. Pan Cezary Graf to znany wśród ekonomistów szarlatan, człowiek który ciagnie grubą kasę za przepowiadanie apokalipsy i upadku systemu ekonomicznego już od kilku lat. Niczym Świadkowie Jehowy, zapowiadał go już kilka razy. Polecam taki filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=aHGY_o9pQEs&ab_channel=namzalezy.pl Muszę przyznać, że stawianie go w tym samym gronie co Mentzena jest ogromnym nieporuzumieniem. Ten przynajmiej zdaje się znać na tym, czym zarabiają na życie. trader 21 to też jednak niezły wynalazek. Stara się być profesjonalny, ale co i raz wyłazi z niego "foliarz" - czyli człowiek zrzucający śmiałe tezy o rządzie światowym, fałszywej pandemii bez żadnych rzetelnych argumentów. Nie odmówię mu jednak, że zna się na inwestowaniu.
Na spacery nie chodzę jestem zapracowany łącznie z sobotami
Bliżniemu odśnieżam teraz chodnik,teściowi wczoraj naprawiłem cieknący kran
Żona zawiozła w poniedziałek moim samochodem cowidowca do pumologa
Także życie mi nie przesiąka przez palce-czerpię życie pełnymi garściami.
W takim razie bądź pochwalony i czyń tak dalej.
A co do siania strachu lęku-czas pokaże,Biblia taki właśnie kreśli nam obecny scenariusz w Ap 13 r.
Czy mógłbyś wyjaśnić co masz na myśli?
Ja nie robię wycieczek personalnych a piszę to co czuję i widzę i chcę się z wami podzielić.
Pozdrawiam.
Reskatorze, ależ ja nie robiłem Ci żadnych wycieczek. Za urazę przepraszam - jednak swoje zdanie podtrzymuję: siejesz strach, tak samo jak Świadkowie Jehowy poprzez rzucanie w internet absurdalnych tez, które nie mają potwierdzenia w rzeczywistości.