Skończyłeś już? czy jeszcze coś dopiszesz?
Tak jest lukier, masz rację, zaorać to forum, co wyraziłaś na shoutboxie, również tam określiłaś się, że należysz do jakiegoś teamu.
Co najmniej dziwne
Donnie jest bardzo pomocny wstawiając listy, jednakże nie zmienia to faktu, że jest nakaz niszczenia wszystkiego co jest nie wygodne obecnym guru sekty.
Ilu ludzi tyle zdań, osobowości też różne, ale muchy w nosie bo ktoś ostrzej napisał hm🤔?
Facet ma swoją wartość, zarówno jeden jak i drugi, jeden jest angielskim flegmatykiem, drugi hiszpańskim cholerykiem skrzyżowanymi z sangwinikiem i co z tego?
Każdy ma swoje uzasadnione racje, przynajmniej widać czego po kim można się spodziewać na wypadek "W".
Jeden ucieknie drugi zostanie
Mamy jeden cel, tym celem jest informowanie społeczeństwa o oszustwach i prawdziwym obliczu sekty świadków Jehowy.
Róbmy to, a że tarcia i iskry, normalne w żyw organizmie.
Nie ma domku bez ułomku.
UA jest specyficzny. Sam nie wiem co o nim sądzić!
Więc nie sądź, poczytaj co pisze, do czego zachęca, facet ma jaja na swoim miejscu, bez obrazy, nie wydmuszki.
Jeden odbiera sektę miękko inny w tym przypadku nie koniecznie, podobnie zresztą jak ja.
Dla mnie to hieny, dla których nie powinno być mi koszty ulgi, za to co robili i robią, mordując ludzi bezpośrednio i pośrednio, w tym temacie nie powinno być nawet dyskusji.
To wcielony antychryst, 2 list Jana cały.
Czyje nauki głoszą świadkowie, Pana Jezusa czy ludzi?