Człowieku o co Ci chodzi? Napisałem już jestem malti
Dziękuję i do widzenia, kłamco.
Gwoli wyjaśnienia dla pozostałych uczestników forum - moje pytanie było retoryczne, wg moich narzędzi mam niemal całkowitą pewność, że "malti" to drugie konto "antykierata" (a jego styl wypowiedzi tylko mnie teraz w tym upewnił), który zażądał miesiąc temu usunięcia swojego konta gdy otrzymał moderację za łamanie regulaminu. Ponieważ jak wyżej czytaliśmy nie ma on problemu z pisaniem o prywatnych wiadomościach, to zacytuję jego wolę, którą do mnie przysłał:
Nie zamierzam więc dyskutować na tym forum pod twoim, jak już wykazałem bezpodstawnym kagańcem.
i
Proszę więc o usunięcie mojego konta, w trybie natychmiastowym.
Miało to miejsce 27 lutego. Pomimo zapewnienia, że nie zamierza tu więcej pisać dzień później zarejestrował się jako "malti". Napisał 5 postów (wymagana ilość by móc brać udział w dyskusjach w dziale "światopoglądowe") i od razu przeszedł tam kontynuować gdzie ostatnio skończył pod innym nickiem, oszukując nas - administrację - i Was wszystkich.
Co więcej, wykorzystując fakt że jest uważany jako nowy, usiłował teraz stworzyć wrażenie jakoby był kolejną osobą, która zadaje "niewygodne" pytania, przedstawiając administrację forum jako despotów.
Takiego sposobu działania nawet nie przyrównam do CK, bo nawet oni nie zniżali się do takich metod. Obrzydliwe. Tfu.
Bozydar to ten forumowicz, który wierzy w plaską ziemie?
Tak, chociaż ostatnio trochę się tego wypierał, natomiast otwarcie twierdzi, że zdjęcia i nagrania NASA i innych agencji kosmicznych pochodzące z kosmosu są sfałszowane. I niech sobie wierzy, jego sprawa. Tyle tylko, że on oprócz tego uważa każdego, kto nie wierzy w jego wersję świata za spożywającego, cytuję: "paszę dla lemingów". On i jemu podobni posiedli jako nieliczni
prawdę, a my lemingi nadal błąkamy się w ciemności naukowych autorytetów.