Szanuje to co robisz tylko widzisz, ja już bylem w organizacji gdzie biegałem za darmo żeby ktoś odniósł z tego korzyść(CK zyskiwało wyznawców a ludzie nadzieje).
Dziś kiedy wiem jak bardzo robiono mnie w konia po prostu, pisząc kolokwialnie, leje na tego typu akcje.
Mam cudowna rodzine i szkoda mi by było zwyczajnie czasy z którego wcześniej mnie grabiono.
Xevres Gdyby wszyscy oświeceni ex-owie wyszli z takiego założenia jak Ty.
Nie byłoby w Polsce żadnej informacji rzucającej strumień światła prawdy o tej sekcie.
Nie byłoby żadnej akcji z ulotkami.
Nie byłoby akcji we Wrocławiu, Warszawie, Goleniowie i innych.
Nie byłoby filmów na you tube.
Nie byłoby nagrań komitetów sądowniczych i innych nagrań demaskujących tych strażnicowych oszustów.
Nie byłoby m.in., tłumaczeń takich zdarzeń, jak tej z G.Jacksonem z przesłuchań przez Królewską Komisją d/s pedofilii w Australii.
Nie byłoby nic !!!!! A przecież nikt im za to nie płaci, a wręcz wykładają swoje środki finansowe, by ostrzegać ludzi.
Poświęcają swój czas, mając swoje rodziny.
I zrobili to ludzie, którzy wiele lat spędzili tam w środku.
Jeśli my tego nie będziemy robili, to kto to najlepiej zrozumie i zrobi?? To forum, też ktoś utrzymuje serwery, żebyś mógł sobie się "pomądrzyć" w taki sposób.
Masz cudowną rodzinę? I szkoda Ci czasu? Ale czasu na forum nie szkoda Ci
Chyba jesteś na tyle dorosły, by rozeznać, że to co robimy.
Mocno odbiega od intencji tego, co robi Towarzystwo Strażnica.
Działamy z wszech miar w słusznej sprawie dla dobra społeczeństwa
A może zamiast zniechęcać na forum do działania, to czas swojej pisaniny poświęć chociażby na mówienie prawdy realnym sąsiadom.
Uświadamianie, jak niebezpieczna jest to sekta, skoro nie interesuje Cię rozdawanie pożytecznych ulotek.
Jeśli nie chcesz tego robić, to przynajmniej nie włączaj hamulca tym, co może nie tylko piszą na forum.
Ale też mocno działają w realu, z realnymi efektami.
Ratując realne życie dla wielu.
Nie bądź, jak strażnica, która tylko mówi o pomocy innym.
Swój udział mocno ograniczając do teorii o niej.
https://sjwp.pl/informacje-prosto-z-kanalu/kolejny-toksyczny-film-dla-dzieci/msg188308/#msg188308 Życzę zdrowych przemyśleń w tej kwestii.
Pozdrawiam.