Witajcie!
Chciałem Wam przekazać info, że te memy, które pokazała Estera są próbną, udaną zresztą partią jaką przenieśliśmy na papier. W związku z tym, plakaty z memami wielkości A4 będą drukowane sukcesywnie. Naczelny informatyk Światus dwoi się i troi aby dostosować je do druku. Memów na forum ciągle przybywa, to bardzo dobrze, często ich trafność jest bardzo duża. Także do tej akcji włączył się Kleryk, którego plakaty także chcemy wykorzystywać.
Pamiętajmy, że plakaty o 26 lipca można umieszczać w okolicy sal królestwa i "na mieście" do końca roku, a także i potem, ponieważ są one uniwersalne, a trzeba rozpropagować to święto i wśród świadków i w społeczeństwie. Plakaty Kleryka wspominające o roku 2020 dostosuje się do potrzeb, a i fakt, że Youtuber Patryk ogłosił dzień 27 lipca dniem odejść z organizacji wymusza na nas także nowe zmiany.
Działamy także i w kierunku, by odpowiednie memy i hasła drukować na bawełnianych koszulkach, ale to jeszcze trochę potrwa.
W każdym razie plakaty A4 można nabywać u mnie, pisząc do mnie na priv. Zapraszam gorąco do działania!