Witam ponownie wszystkich serdecznie, jeszcze dzisiaj.
Chciałem w kilku słowach napisać cokolwiek o sobie aby przedstawić swoją historię, ale kiedy zacząłem skrobać od słowa do słowa, okazało się że jest o dziwo o czym pisać.
W związku z czym postanowiłem, że w napisze kilka zdań w temacie mojej osoby a następnie w trakcie przebywania na forum zapewne lepiej się poznamy.
A więc ….
Od kilku tygodni śledzę powyższe forum, na którym to postanowiłem, że osobiście założę konto.
Na chwilę obecną jestem ŚJ, aczkolwiek jakby to określili „starsi” kulejącą owcą.
Wiele wątpliwości oraz wniosków do których doszedłem wraz z żoną, pokrywa się z tym co znalazłem właśnie tutaj (wypowiedzi, materiały, nagrania), aczkolwiek muszę powiedzieć, że moja żona nigdy nie wierzyła w organizację
w odróżnieniu ode mnie co do dzisiaj mi wypomina, że latałem na głoszenie jak ze sraczką. Możliwe, że to zasługa braku „złego wykształcenia” i szarych komórek, których w trakcie lat się dorobiłem.
Dzisiaj dostrzegam, że nie jestem jedynym który doszedł do podobnych wniosków i to o dziwo, ZANIM jeszcze trafiłem właśnie tutaj, do was, oraz na inne strony chociaż właśnie w tym miejscu, na tym forum dostrzegam wiele logiki, merytorycznych wyjaśnień, co mnie zaskoczyło i potwierdziło, że idę w dobrym kierunku.
Może na początek tyle, skromnie, ale jestem otwarty na pytania i jak wspomniałem na początku na pewno poznamy się lepiej w trakcie wspólnej konwersacji.
Zapomniałem, nie jestem szpiegiem