Ja od następnego tygodnia zaczynam posługę bycia ministrantem na razie na kandydata a włączenie będzie w 2021 roku jakoś w czerwcu
. Ciekawe czy mojemu kumplowi powiedzą że juz sie zemną zadawać sie nie może chodź on choruje na schizofrenie ittp i nie jest az tak w 100% świadkiem gra w gry takie jak GTA, gothic itp zaznaczę ze jest ochrzczony może na niego patrzą jakoś inaczej nie wiem ale raczej nie wiedzą ze gra jedynie jego mama ale jej to tez obojętne. Mówił mi ze gadał z jakimś bratem i mówili mu ze to kwestia sumienia a na studium mi mówili ze w takie gry grac nie można bo przemoc i weź tu kogo słuchaj
((
On wie ze będe ministrantem bo mu to mówiłem i również mu mówiłem o tym co mowil mi na studium ze nie chce byc Świadkiem bo ten z którym studiował powiedział ze:
Bóg mnie zgładzi jak nim nie będę i ludzi ze świata tez i jak nie bede chodzil do służby to Jezus zetnie mi głowe. I była taka sytuacja ze on z nim rozmawiał to mu mówił ze "Chciał mnie zachęcić" tak mnie zachęcił ze wszedłem na to forum "Materiały odstępcze" może o takie zachęcenie mu chodziło